Cégünk, a Studio10 Kulturális és Kommunikációs Iroda - a magyar emeltdíjas távközlési ( VAS ) piac egyik vezető szereplője - 1982-ben alakult, mint full service PR és Reklám Kommunikációs Ügynökség. Tevékenységünkben 1993-tól, profilbővítést követően az emeltdíjas vezetékes távközlési szolgáltatások ( IVR ), majd 2002-től egyre jelentősebb mértékben a Mobil Szolgáltatások váltak meghatározóvá.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően szolgáltatásaink palettája a hagyományos IVR és SMS szolgáltatások mellett a WAP,  MMS, LBS és Integrált Streaming megoldásokkal is bővült.

Küldetésünk, hogy a piacon a legkiválóbb, legmegbízhatóbb interaktív élményt nyújtsuk ügyfeleinek. Valljuk, hogy a jó együttműködés záloga a bizalom, ezért az évek során ügyfeleinkkel és vásárlóinkkal stabil alapokon nyugvó, bizalmi kapcsolatot építettünk ki. Nagy hangsúlyt fektettünk a tájékoztatásra; létrehoztunk egy többcsatornás ügyfélközpontot, mely minden - a szolgáltatásainkkal kapcsolatos - észrevételt, segítségkérést fogad és kezel. Többéves tapasztatunknak köszönhetően megalkottuk a legoptimálisabb, 24/7/365 rendszerben működő ügyfélkezelési rendszert ( CRM ), ezzel biztosítva a vásárlói elégedettséget.

Hiszünk benne, hogy egy cég sikere egy jól működő partneri kapcsolatrendszeren múlik. Fennállásunk óta értékes, a kölcsönös bizalom által teremtett előnyökön alapuló, megbízható partneri hálót építettünk ki mind a telko-operátorokkal, mind pedig a média szereplőivel. Célunk, hogy folyamatos kutatás - fejlesztéssel (K+F) a VAS piac egyik meghatározó résztvevőjeként a partnereik számára jövedelmező üzlet mellett a lehető legmagasabb szintű Felhasználói megelégedettség biztosítása, fenntartása.
 
Miben segíthetünk?

  • Mobilszórakoztatás
  • Wapozz.hu
  • Apróhirdetés
  • Társkereső
  • Ezoterikus szolgáltatások