• WEB és WAP alkalmazások fejlesztése és üzemeltetése
  • Mobil tartalom fejlesztése
  • Micro-payment megoldások kifejlesztése, üzemeltetése
  • SMS alkalmazások
  • Hangalapú telefonrendszerek (IVR és DROPCHARGE DTMF rendszer)
  • Egyedi megoldások létrehozása a vállalati szféra részére
  • Interaktív TV alkalmazások fejlesztése és működtetése
  • TELETEXT - Televízió teletext rendszer
  • Digitális média tartalmak jogvédelme - DRM (Digital Right Manager)

WEB és WAP alkalmazások fejlesztése és üzemeltetése

Statikus és dinamikus oldalak készítése
Arculattervezés, grafikai kivitelezés
Adatmodell felépítés
Webáruház készítés
Webes, vagy wapos felületen elérhető alkalmazások fejlesztése, üzemeltetése
Wapoldal teljes kivitelezése (menürendszer, grafika, tartalomfeltöltés)
Weboldalak wapos megjelenésének megvalósítása

Az Internet és az e-kereskedelem elismerten a világ leggyorsabban növekedő üzletága. Cégünk vállalja olyan webes, vagy wapos felületen elérhető alkalmazások kifejlesztését és üzemeltetését, melyek dinamikusan kapcsolódnak teljes informatikai struktúrákhoz, akár sms- vagy hangalapú telefonrendszerhez. Fontos, hogy weboldalunk ne csak szép legyen, de funkcióját is ellássa. Nem szabad elfelejteni, hogy egy weblap lényege a látogatottság, hiszen így hozhatjuk cégünket közel a célközönségünkhöz. Mi elkészítjük weboldalát, hogy mind funkcionálisan, mind dizájnban megfeleljen minden követelménynek. A Wireless Application Protocol (WAP) a vezeték nélküli adatátvitel egy nyílt nemzetközi szabványa. Hordozható eszközökhöz fejlesztették ki (mobiltelefonok, PDA-k). A protokollcsalád célja a webböngészőkkel egyenértékű szolgáltatás nyújtása néhány mobil-specifikus kiegészítéssel. Ezt a protokollt használja a legtöbb mobiltelefonra írt internetes oldal (wap site). Saját wapoldalunkat, a jelentős látogatószámmal bíró wapozz.hu-t 2005 óta üzemeltetjük, és azóta folyamatosan bővítjük.

Mobil tartalom fejlesztése

Egyedi Mobiltartalmak gyártása, forgalmazása
Polifonikus csengőhang gyártás, forgalmazás
Real tone csengőhang gyártás, forgalmazás
Hangeffektek gyártása, forgalmazás
Színes háttérkép gyártás, forgalmazás
Animáció gyártás, forgalmazás
Minivideó, maxivideó gyártás, forgalmazás
JAVA játékok gyártása, forgalmazása

Studio10, mint az egyik legnagyobb hazai content provider a mobiltelefonokra letölthető tartalmak teljes skálájával rendelkezik. Tartalmaink nagy része saját gyártású, de forgalmazzuk a legnagyobb java játékgyártók kínálatát is. Legnépszerűbb tartalmaink saját gyártású hangeffektjeink, színes háttereink, animációink, de nagy kereslet van csengőhangjainkra, minivideóinkra, és a kizárólag nálunk letölthető maxivideóinkra is. Tartalmainkat a nyomtatott sajtóban, web-en, wap-on, teletext-en, képújságban publikáljuk.

Micro-payment megoldások kifejlesztése, üzemeltetése

MO Sms
MT Sms
Bankkártyás fizetés

MO SMS rendszer
Hazánkban a legújabb felmérések szerint már több mint 11 millió mobil-előfizetés van. Amíg 2006 végén 100 lakosra 99 előfizetés jutott, addig 2007 végén már 109,7 előfizetés. Az adatok alátámasztják, hogy a jövőben a mobilkommunikációé lesz a főszerep, ezen belül nagy jelentősséggel bír már most is az úgynevezett SMS fizetés. Ilyenkor a felhasználó az sms küldésével tud kifizetni kisebb összegeket.

MT SMS rendszer
A fogadott emelt díjas SMS szolgáltatások (MT-szolgáltatások) esetében az ügyfél nem a küldött, hanem a kapott SMS-ek fogadásakor fizet. Ez kényelmes megoldást jelent különböző előfizetéses szolgáltatások kivitelezéséhez. Az MT-szolgáltatások esetében a felhasználóknak elég egyszer SMS-ezni az előfizetéshez, ekkor regisztrálnak a szolgáltatásra. Amikor az előfizetés lejár, a rendszer automatikusan küld a felhasználónak egy újabb fogadott emelt díjas SMS-t mindaddig, amíg a szolgáltatásra történt előfizetését le nem mondja. Bármilyen meglévő, vagy a jövőben kialakításra kerülő rendszerbe egyszerűen integrálható a fenti fizetési mód.

Bankkártyás fizetés
Internet alapú fizetési megoldás, online banki tranzakció indítása webes felületről. A fizetési modul egyszerűen beilleszthető bármely weblapba.

SMS alkalmazások

SMS fizetés
Szavazások
Kvízjátékok
Társkereső szolgáltatások
Mobiltartalom rendelés
SMS véleményvonalak

Az SMS kiválóan alkalmas emeltdíjas, értéknövelt és alapdíjas szolgáltatások megrendelésére és kiszolgálására is. Az SMS fizetés részleteiről a mikro-payment menüpont alatt olvashat bővebben. A legnépszerűbb SMS szolgáltatásaink a mobiltartalom rendelés, a társkeresés, a szavazás, az sms véleményvonal, kvízjátékok, a regisztráció különböző, online, vagy offline szolgáltatásra, előfizetés rendelés nyomtatott sajtó, vagy webes platformok részére.

Hangalapú telefonrendszerek (IVR és DROPCHARGE DTMF rendszer)

IVR - percdíjas vonalak
Dropcharge - fix díjas vonalak
Call centerek
Digitális vonalakra épülő összetett alkalmazások

Szolgáltatásainkat Dropcharge és IVR vonalak kezelésére egyaránt alkalmas teljes mértékben saját fejlesztésű DTMF alapú multichannel callcenterekkel bonyolítjuk. IVR (Interactive Voice Response - interaktív beszédalapú válaszadó): Az interaktív beszédalapú válaszadó rendszerek a nagy mennyiségű információt digitalizált formában a számítógép merevlemezes egységén, vagy CD lemezen tárolják. A beérkező telefonhívás hatására egy általános üdvözlő szöveg hangzik el, majd a hívó fél telefonjának DTMF ("tone" üzemmód) jelzéseivel lehet vezérelni a rendszert. A bebillentyűzött válaszjelek hatására, a megfelelő menüpont kerül meghívásra.

Egyedi megoldások létrehozása a vállalati szféra részére

Tömeges sms-ek fogadása
Mobilmarketing, push-pull kampányok lebonyolítása

Az SMS kommunikációban fantasztikus lehetőség rejlik az egyedi promóciós és brandépítő üzenetek továbbítására, a célcsoport hatékony elérésére, a kommunikáció hatásának azonnali mérésére, visszacsatolására. A Studio 10 technikai háttere lehetővé teszi tömeges sms-ek kiküldését, a célcsoport targetálását, a kampány időzítését. Nemzetközi tapasztalatok szerint az SMS reklám más hirdetési formáknál sokkal hatékonyabb, mivel reklámüzenetünk azonnal küldhető, személyre szabható és mindenkit, mindenhol elér. Szélessávú internet kapcsolatunkkal és nagy teljesítményű sms szervereinkkel felkészültünk tömeges sms-ek fogadására, kiküldésére. Ezzel a technikai háttérrel le tudunk bonyolítani bármilyen sms szavazást, push-pull kampányt.

Interaktív TV alkalmazások fejlesztése és muködtetése

TV Chat-Headline
TV Jukebox + Chat
TV Szavazás
TV Kvíz
Call TV

TV Chat-Headline - Interaktív televíziós alkalmazás
Az interaktív televíziózás jelenleg legdivatosabb eleme. Egyik alkalmazása mikor a nézők sms-ben szólhatnak hozzá a műsorhoz, annak tartalmához, vagy vendégeihez. A beérkezett sms üzenetek a képernyő alján futócsíkban láthatók (sms crow, illetve headline). A nézők véleményüket élőszóban is elmondhatják. Ehhez olyan technikai rendszert biztosítunk, amellyel a műsorvezetőn kívül akár egy, vagy több nézőt is konferenciabeszélgetésbe tudunk kapcsolni az élő műsorban (IVR konferencia). Többcsatornás audiotext rendszerünkkel analóg és ISDN telefonvonalakat integráltunk, közös callcenter applikációba. Rendszerünk segítségével történik a Fix.TV, a Budapest TV, a Zenit TV élő adástámogatása.

Az smschat másik alkalmazása, mikor egy üzenőfalat jelenítünk meg a képernyőn, ahol a nézők egymással chatelhetnek. Az elküldött sms-ek 2-4 másodpercen belül képernyőre kerülnek. Igény esetén moderátort biztosítunk, aki a műsor szerkesztőjének kérése alapján megszűri a beérkezett üzeneteket tartalmuk alapján, így elkerülhető, hogy a képernyőre nem illő tartalom kerüljön adásba.

TV Kvíz - Interaktív televíziós alkalmazás
Az interaktív televíziózás egyik kiegészítő eleme. Bármilyen műsor alatt, akár teljes képernyőn, akár képernyőrészleten egy kvízkérdéssel fordulhatunk a játékos kedvű nézők felé. A beérkezett válaszokat a Studio10 által kifejlesztett sms proxy rendszer feldolgozza, és lehetővé teszi akár az azonnali sorsolás lehetőségét.

TV Jukebox + Chat - Interaktív televíziós alkalmazás
Jukebox - klipp kívánságműsor + sms chat alkalmazás. A videoklippekre sms-ben lehet szavazni, a lejátszási sorrendet az egyes klippekre leadott szavazatok száma határozza meg. A képernyő kiegészül az sms chat szolgáltatással, így nyújtva komplex szórakozást. A rendszer olyan kiegészítő funkciókat is tartalmaz, mint az előre konfigurálható reklámblokk bejátszása, csatorna ID bejátszása. A komplex rendszer lehetővé teszi az emberi beavatkozás nélküli folyamatos műsorszolgáltatást. Rendszerünk végzi a Fix.TV éjszakai műsorszolgáltatását.

TV Szavazás - Interaktív televíziós alkalmazás
Interaktív sms szavazó rendszer. A képernyőn feltett kérdésre 2 vagy több válaszadási lehetőség közül választhat a néző. Az elküldött szavazatokat rendszerünk azonnal kiértékeli, majd a képernyőn online frissül a szavazás állása. Bármilyen műsor alatt alkalmazható.
Fontosabb típusai:
 » Igen - Nem választás
 » Több lehetőség közüli szimpátia sorrend
 » 2 vagy több lehetőség közül véleménynyilvánítás

Call TV - Interaktív Telefonos Játék
Cégünk olyan komplex televíziós műsort készít, mely teljes mértékben illeszkedik a csatorna arculatához, azonban megőrzi a műsor egyedi jellegét. Elkészítjük a teljes dizájnt, összeállítjuk a műsorban feltett kérdéseket, igény szerint alakítjuk az adást végző rendszert, felkészítjük a műsorvezetőket, fogadjuk a játékra jelentkezők hívásait, sms-eit, nyereményt biztosítunk, lebonyolítjuk a sorsolást.

TELETEXT - Televízió teletext rendszer

Teletext hirdetési újság
Teletext chat
Teletext társkereső

Cégünk teljes teletext rendszereket készít és üzemeltet, mint például a Fix.TV rendszere, de tartalom szolgáltatóként bekapcsolódik olyan rendszerekbe is mint a TV2, a Viasat 3, vagy a HírTV teletextje. Vállaljuk a hardveres kiépítést, a napi tartalomszerkesztést, statisztika készítést, és egyedi, a csatornához illeszkedő tartalmak készítését. Minden szolgáltatásunk elérhető a teletext-en, így a mobiltelefonokra lekérhető tartalmak, a társkereső szolgáltatásaink, sms apróhirdetések, és az sms chat szolgáltatásunk is. A rendszer frissítése történhet passzív módon, vagy adatbázisra épülő, dinamikus rendszerrel, online módon.

Teletext hirdetési újság
A rendszerünkre sms-ben feladott apró hirdetések online megjelennek a televízió teletext oldalán. A hirdetési kategóriákat az apróhirdetésekben szokásos elv alapján, de leegyszerűsítve alakítottuk ki. Igény szerint kiegészíthető újabb kategóriákkal. Lehetőség van arra is, hogy az sms apró szolgáltatásunkra feladott hirdetéseket a teletexten kívül a nyomtatott sajtóban, web-en, wap-on és képújságon is megjelentessük.

Teletext chat
Az interaktív televíziózás jelenleg legdivatosabb elemének speciális változata. A klasszikus képernyőn megjelenő chathez hasonlóan, itt is interaktív módon frissülnek a beérkezett sms-ek, azonban ezek a csatorna teletext oldalain jelennek meg. A nézők akár témakörönként is chatszobákba (topikokba) szerveződhetnek. Igény esetén moderátor segítségével lehet szűrni a képernyőn megjelenő sms-eket

Teletext társkereső
Az egyik legnépszerűbb sms alkalmazás, a társkereső speciális kiegészítése. A feladott hirdetések, a rendszer feldolgozása után adatbázisba kerülnek, majd ezután online megjelennek a televízió teletext oldalán. Ezenfelül a hirdetések megjelennek mind a print médiában, mind a new médiában.

Digitális média tartalmak jogvédelme - DRM (Digital Right Manager)

Digitális média tartalmak konvertálása
Digitális média tartalmak másolásvédelme
Másolásvédett tartalmak licenszkezelése

A Windows Media digitális jogok kezelése (DRM) bevált platform a számítógépen, hordozható, vagy hálózati eszközön történő lejátszásra szánt tartalom védelmére és biztonságos továbbítására. Rugalmasan kiszolgálja a különböző üzleti modelleket az egyszeri letöltéstől kezdve a fizikai formátumban történő kiszállításig. A felhasznált DRM technológia az alapja a legtöbb online store-nak (internetes médiaáruháznak). Az üzleti modell lényege, hogy a vásárló ingyen jut hozzá a médiatartalomhoz. Letöltheti az internetrol, megkaphatja e-mailban, CD-n, stb. Fizetnie akkor kell, mikor először le akarja játszani. Hogyan? Úgy, hogy a médiafájl titkosítva van, a lejátszásához egy licenszre van szükség, amit a fizetés ellenőrzése után bocsát ki a Licenszkezelő szolgáltatás. A Studio 10 digitális médiarendszere alkalmas bármilyen típusú média tartalom konvertálására, tömörítésére, digitális másolásvédelemmel való ellátására, licenszosztásra, a tartalmak kategórizálására, értékesítésére.

Fontosabb alkalmazási területek:
 » Közvetlen licencbeszerzés
 » Közvetett licencbeszerzés
 » Előfizetéses szolgáltatások
 » Külön számok vásárlása és letöltése
 » Kölcsönzési szolgáltatások
 » Tárolt videó lekérése és megtekintés után fizetett szolgáltatás
 » stb.

Főoldal | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Rólunk