• WEB és WAP rendszerek
  • Interaktív TV
  • Teletext rendszer
  • Mobil tartalom fejlesztése

Az Internet és az e-kereskedelem elismerten a világ leggyorsabban növekedő üzletága.

Cégünk vállalja olyan webes, vagy wapos felületen elérhető alkalmazások kifejlesztését és üzemeltetését, melyek dinamikusan kapcsolódnak teljes informatikai struktúrákhoz, akár sms- vagy hangalapú telefonrendszerhez.

Saját gyártású honlapjaink a legjobb bizonyítékai annak, hogy pontosan tudjuk, hogyan kell úgy kialakítani egy honlapot, hogy az mind dizájban, mind funkcionálisan megfeleljen minden elvárásnak.

Tekintse meg weboldalainkat:
www.mobilcafe.hu  www.legjava.hu  www.smserotika.hu  www.mmslove.huA nézők véleményüket sms-ben vagy élőszóban is kifejthetik. Ehhez olyan technikai rendszert biztosítunk, amellyel a műsorvezetőn kívül akár egy, vagy több nézőt is konferenciabeszélgetésbe tudunk kapcsolni az élő műsorban (IVR konferencia). Rendszerünk segítségével történik a Fix.TV, a Budapest TV, a Zenit TV élő adástámogatása.

A TV Kvíz az interaktív televíziózás egyik kiegészítő eleme. Bármilyen műsor alatt, akár teljes képernyőn, akár képernyőrészleten egy kvízkérdéssel fordulhatunk a játékos kedvű nézők felé. A beérkezett válaszokat a Studio10 által kifejlesztett sms proxy rendszer feldolgozza, és lehetővé teszi akár az azonnali sorsolás lehetőségét.

Jukebox - klipp kívánságműsor + sms chat alkalmazás. A videoklippekre sms-ben lehet szavazni, a lejátszási sorrendet az egyes klippekre leadott szavazatok száma határozza meg. A képernyő kiegészül az sms chat szolgáltatással, így nyújtva komplex szórakozást. A rendszer olyan kiegészítő funkciókat is tartalmaz, mint az előre konfigurálható reklámblokk bejátszása, csatorna ID bejátszása. A komplex rendszer lehetővé teszi az emberi beavatkozás nélküli folyamatos műsorszolgáltatást. Rendszerünk végzi a Fix.TV éjszakai műsorszolgáltatását.

Call TV - Interaktív Telefonos Játék
Cégünk olyan komplex televíziós műsort készít, mely teljes mértékben illeszkedik a csatorna arculatához, azonban megőrzi a műsor egyedi jellegét. Elkészítjük a teljes dizájnt, összeállítjuk a műsorban feltett kérdéseket, igény szerint alakítjuk az adást végző rendszert, felkészítjük a műsorvezetőket, fogadjuk a játékra jelentkezők hívásait, sms-eit, nyereményt biztosítunk, lebonyolítjuk a sorsolást.

         

Cégünk teljes teletext rendszereket készít és üzemeltet, mint például a Fix.TV rendszere, de tartalom szolgáltatóként bekapcsolódik olyan rendszerekbe is mint a TV2, a Viasat 3, vagy a HírTV teletextje.

A TV2 teletextjén nagy népszerűségnek örvend sms apró hirdetési rendszerünk, mely lehetőséget ad a felhasználóknak több kategóriában hirdetést feladni és kategóriánként a hirdetéseket megtekinteni.

A Studio10, mint az egyik legnagyobb hazai content provider a mobiltelefonokra letölthető tartalmak teljes skálájával rendelkezik.
Tartalmaink nagy része saját gyártású, de forgalmazzuk a legnagyobb java játékgyártók kínálatát is.

Mobiltartalmaink:
 » színes hátterek
 » animációk
 » minivideók
 » maxivideók
 » polifonikus csengőhangok
 » real tone csengések
 » hangeffektek
 » JAVA játékok

Főoldal | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Rólunk