A Studio10, mint az egyik legnagyobb hazai content provider a mobiltelefonokra letölthető tartalmak teljes skálájával rendelkezik. Szolgáltatásainkat Dropcharge és IVR vonalak kezelésére egyaránt alkalmas teljes mértékben saját fejlesztésű DTMF alapú multichannel callcenterekkel bonyolítjuk.    Tovább..
Cégünk teljes teletext rendszereket készít és üzemeltet. Vállaljuk olyan webes, vagy wapos felületen elérhető alkalmazások kifejlesztését és üzemeltetését, melyek dinamikusan kapcsolódnak teljes informatikai struktúrákhoz, akár sms- vagy hangalapú telefonrendszerhez.    Tovább..
Amennyiben Ön valamelyik szolgáltatásunkat vette igénybe, és ezzel kapcsolatos információra van szüksége, látogassa meg Ügyfélszolgálati weboldalunkat.    Tovább..
Cégünk, a Studio10 Kulturális és Kommunikációs Iroda - a magyar emeltdíjas távközlési ( VAS ) piac egyik vezető szereplője - 1982-ben alakult, mint full service PR és Reklám Kommunikációs Ügynökség.  Tevékenységünkben 1993-tól, profilbővítést követően az emeltdíjas vezetékes távközlési szolgáltatások ( IVR ), majd 2002-től egyre jelentősebb mértékben a Mobil Szolgáltatások váltak meghatározóvá.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően szolgáltatásaink palettája a hagyományos IVR és SMS szolgáltatások mellett a WAP,  MMS, LBS és Integrált Streaming megoldásokkal is bővült.

 
     WEB és WAP alkalmazások fejlesztése és üzemeltetése
     Micro-payment megoldások kifejlesztése, üzemeltetése
     Hangalapú telefonrendszerek (IVR és DROPCHARGE DTMF rendszer)
     Mobil tartalom fejlesztése
     SMS alkalmazások
     Egyedi megoldások létrehozása a vállalati szféra részére
     Interaktív TV alkalmazások fejlesztése és muködtetése
     TELETEXT - Televízió teletext rendszer
     Digitális média tartalmak jogvédelme - DRM (Digital Right Manager)
Bővebben..
Főoldal | Szolgáltatások | Referenciák | Partnerek | Rólunk