rozika.hu
 
               
Letöltési segédlet
Kedvezményesen szeretnéd letölteni a kiválasztott tartalmat? Tedd ezt:
1. Add meg a kódot!
2. Küldd el az sms-t!
3. A kapott linkre lépj fel!
4. Töltsd le a tartalmat!
5. Kreditjeidet használd fel a klub.wapozz.hu wap oldalon!


Rendelésedet követően két, számodra ingyenes tájékoztatató SMS-t kapsz, majd egy emeltdíjas SMS-ben küldjük neked a kért tartalom WAP-os elérhetőségét.
Egy tartalom megrendeléssel 10 kreditet kapsz. Ez az 10 kredit tartalmazza a megrendelt tartalom kreditértékét is.
Amennyiben a tartalom kreditszáma kevesebb mint 10 (lásd alábbi táblázat) úgy a fennmaradó krediteket jóváírjuk neked, és azokat bármikor beválthatod. (info: http://klub.wapozz.hu oldal, creditjeim menü.)
Rendelésedtől kezdődően 7 naponta automatikusan kapod az 10 kreditet. Amennyiben több kreditet szeretnél, akkor a rendelésedbe a tartalom kód beírása után egy szóközzel írd be a kívánt creditszámot. (a szám 10-tel osztható és max.90 lehet. Pl: WSA5185 20).

Zafír/Zafír+ Klub tagságot regisztrálhatsz a következő rendelésekkel:
Színes háttér - 1 credit
Mozgó háttér - 1 credit
Mini video - 1 credit
Maxi video - 1 credit


Gyémánt/Gyémánt+ Klub tagságot regisztrálhatsz a következő rendelésekkel:
Poli csengés - 1 credit
Élethű hang - 1 credit
Real Tone csengés - 1 credit
JAVA játék - 1 credit


A krediteket saját klubtagságodon belül a fenti tartalmakra válthatod be.
Készülékteszt: http://klub.wapozz.hu oldalon! (itt tesztelheted le, hogy milyen tartalom tölthető rá, ill. tud-e hírüzenetet (wap push linket) fogadni. Ha nem fogad wap push-t, akkor a rendelésedbe a kód után írd be a text szót. Pl. WSA5185 text
Fontos! A szolgáltatás kizárólag aktív WAP előfizetéssel működik!
Klubtagság díja: rendelt creditszám x bruttó 94Ft / 7 nap (10 kredit esetén bruttó 940Ft). Klubtagságod 7 naponta automatikusan megújul. (A XVII/1999. évi II.5. kormányrendelet II.&/1.bek./E pontja szerinti elállási jog megrendelésedre nem vonatkozik.)
Fizetés az emeltdíjas sms fogadásával történik, ezt követően a szolgáltatástól való elállásra nincs lehetőséged (fogadott tartalmat nem veszünk vissza). Lemondáshoz küldd a STOP szót és a lemondandó klub nevét (Pl:Stop Zafír) a megrendelés SMS számára. A lemondás alapdíjas.
Amennyiben nem kívánsz a kedvezményes letöltési lehetőséggel élni, úgy a kiválasztott csengést a honlapon szereplő árérét rendelheted meg. Ha ezt a letöltést választod, küldd a kiválasztott tartalom kódját a 161161-es sms számra!
www.EroticCafe.hu
www.mmsLove.hu
Segítség | Kapcsolat | Telefonok | Letöltési segédlet | ÁSZF
MobilCafe.hu  ©2008